Kvinde truet med kniv til at udlevere penge

En kvinde på 51 år var tirsdag eftermiddag offer for et ubehageligt gaderøveri i Taastrup, da hun blev passet op af to unge mænd, som truede hende med kniv.

Røveriet fandt sted kort tid efter, at kvinden havde været i Nordea på Taastrup Hovedgade og hæve penge.

- Hun foretager derefter nogle småærinder, og da hun er på vej hjem, bliver hun stoppet af to yngre mænd, som truer hende med kniv til at udlevere sine penge, siger vagtchef Jens Møller, Københavns Vestegns Politi.

Røveriet fandt sted ud for Taastrup Hovedgade 71 klokken 16.45, og politiet opfordrer personer, der kan have set noget, til at rette henvendelse.

- Måden, det foregår på, er jo ganske kendt. Hun har hævet penge og bliver så passet op ganske kort tid efter, så gerningsmændene ved sandsynligvis, at hun har hentet penge, siger Jens Møller.

Begge gerningsmænd har formentlig anden etnisk baggrund end dansk. Den ene beskrives som 20-25 år, 165-170 centimeter høj og almindelig af bygning, mens den anden sandsynligvis er mellem 25 og 30 år, 180-185 centimeter høj og kraftig af bygning.

De bar begge blå jakker og talte dansk.

Politiet vil nu undersøge, om der er videoovervågning fra området, som kan give et bedre signalement af gerningsmændene.

/ritzau/

 

Dagens Gossip