Kvinde vågnede, da stalker smadrede hendes dør: Han blev overasket over, hvad der ventede ham bag døren

Tidlig fredag morgen vågnede en ung kvinde ved, at hendes eks-kæreste forsøgte at smadre hendes hoveddør i Las Vegas. Men inden manden kunne gøre kvinden fortræd, greb hun ind på effektiv vis. Det skriver den amerikanske tv-station KVVU-TV.

Ifølge politirapporten nåede den anonyme kvinde at finde en pistol frem og stille sig parat ved hoveddøren, og da eks-kæresten kom indenfor, satte hun en kugle i brystet på ham, 22-årige Douglas Eugene Jackson. Den sårede mand flygtede fra stedet.

Læs også: Hans kæreste blev voldtaget - tog hævn med et koben

Den handlekraftige kvinde, som i lang tid havde sovet med en stol foran hoveddøren for at få et hint om eks-kærestens forsøg på at bryde ind, ringede 911, og kort efter fandt politiet Douglas, som gemte sig i nogle buske. Han blev anholdt af politiet og kom på hospitalet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Inden skudepisoden havde Douglas i seks måneder chikaneret og forfulgt kvinden i en grad, så hun var tvunget til at flytte, få et polititilhold og få en skjult våbentilladelse, har kvinden forklaret.
  
Den velforberedte kvinde affyrrede to skud, det ene ramte forbi, og det andet endte i brystet på stalkeren.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip