Kvinde vågner op fra operation og er i chok over, hvad hun mangler, da forbindingerne kommer af

45-årige Lori Jones havde længe været ked af det overskydende hud og fedt på sin mave, efter hun havde fået flere kejsersnit. Derfor sparede hun op til en operation, som kunne gøre hendes mave flad igen.

Efter lang tids søgen endte hun med at vælge den berømte plastiskkirurg, Younan Nowzaradan, der er kendt for sin medvirken i realityprogrammet “My 600 Pound Life”. Det skriver tv-kanalen KTRK.

I november 2015 udførte lægen operationen, som udover fedtsugning også indebar fjernelse af navlebrok. Lori kunne med det samme se, at fedtsugningen havde hjulpet. Men da forbindingen fra navlebrokket blev fjernet et par uger efter operationen, fik hun et chok, fordi hendes navle var væk.

Læs ogsåNår du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

- Jeg kom med en navle, og jeg vil gerne vide, hvad du har gjort med den? Hvad skete der med den. Smed du den i skraldespanden. Hvor er den?, forklarer Lori Jones.

Ifølge den chokerede Lori havde lægen aldrig nævnt for hende, at hendes navle ville være fortid efter operationen. Derfor har hun sat en advokat på sagen.

Læs også: 2-årig datter død efter kort tids kamp: Nu spreder moderen billeder for at stoppe frygtet sygdom 

Men Younan Nowzaradan ser helt anderledes på den forsvundne navle.

- Vi fortalte det til hende flere gange, både inden og efter operationen. Hun havde tidligere fået lavet en operation og havde et ar, og der er ingen måde, hvorpå du kan redde det område, forklarer lægen til KTRK.

Lægen har tilbudt at rekonstruere den vrede kvindes navle, men det tilbud er Lori ikke interesseret i. Hun vil hellere en tur i retten og få tvisten afgjort der.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip