Kvinde valgte at leje lejlighed til sin mor - det fortryder hun bittert i dag

Familie er for mange mennesker nogle af de tætteste bånd, man kan få.

Derfor er det nok også kommet som en overraskelse for en kvinde, at hendes mor skulle blive en besværlig lejer.

Historien er bragt på Radio24syv, og den beskriver en svær situation for en datter og hendes stædige mor.

Det var muligt for moderen at købe den lejebolig, hun bor i, men det havde hun ikke lyst til, og derfor købte datteren andelsboligen, som hun lod sin mor blive boende i.

Der var dog bare den hage ved købet, at der stod i kontrakten, som advokaten havde lavet, at moderens lejemål var uopsigeligt.

Så da datter og mor bliver uenige om huslejen, fordi den er steget med 2000 om måneden, så havde datteren ingen mulighed for at opsige sin mor.

Sagen er ikke endt i retten endnu, men datteren, der ikke har talt med sin mor siden 2009, overvejer, om det er sidste udvej.

Læs også: Her er dit hemmelige talent ifølge dit stjernetegn

Hun stolede ellers oprindeligt på, at hendes mor ikke ville skabe nogle problemer, men da hun kom til hende med den stigende husleje, så nægtede moderen at betale.

Nu sidder datteren med ekstra udgifter på 2000 om måneden, som hun ikke ved, hvad hun skal gøre ved, og hendes forhold til sin mor er kølnet fra at være familiært til kun at handle om forretninger.

Datteren har selv husleje til sin egen 3 172-værelses lejligheden hun bor i sammen med sine tre børn.

Mit forhold til min mor er ødelagt. Har kun det forhold til hende, at hun er lejer. Jeg talte sidst med hende i 2009, hvor vi talte om huslejen, som jeg ikke mente, hun betalte fuldt ud for. Dér fik jeg bare at vide, at jeg var grisk og spekulerende, siger den anonyme sygeplejerske til Radio24syv.

Advokat Søren Vasegaard Andreasen siger, at chancen er lig nul for at få moderen er opsagt, når der står ‘uopsigelig’ i kontrakten.

Han forklarer, at denne sag langt fra er den eneste af sin slags, da mange mennesker ender med at have trukket nitten, når det kommer til lejeloven.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip