Kvindelig cyklist død efter ulykke

Skrevet af Michael Lauritsen

|

21/06/2013

Dagens topnyheder

Et døgn efter, at en 52-årig kvinde fra Roskilde blev bakket ned af en lastbil på Dommervænget i Roskilde, er hun afgået ved døden på Rigshospitalet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

- Klokken 10:55 fik vi meldingen om, at hun desværre er afgået ved døden på grund af sine kvæstelser. De pårørende er underrettet, siger kommunikationsmedarbejder Simon Schwaner til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Kvinden stod bag lastbilen og forsøgte at råbe chaufføren an. Den 57-årige mand fra Stenlille, som kørte lastbilen, hørte ikke den 52-årige og bakkede hende over. Hun pådrog sig alvorlige kvæstelser i underkroppen.

Den 52-årige lå fastklemt under lastbilens ene baghjul, da politi og ambulance kom til stedet. Kort efter fik beredskabet hende frigjort, og hun blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter. Her kæmpede hun for sit liv natten over, men måtte til sidst give op.

LÆS OGSÅ: Voldsom ulykke: Kvindelig cyklist bakket over af lastbil

Chaufføren blev straks efter ulykken kørt på skadestuen til behandling for chok. Der blev også rutinemæssigt taget en blodprøve for narko og spiritus.

- Vi mangler at få svar på blodprøven, og chaufføren skal også afhøres. Vi skal også have styr på de tekniske undersøgelser fra ulykkesstedet. Kvinden er død, men sagen slutter ikke her, siger Simon Schwaner, der ikke kan sige noget om, hvornår chaufføren skal afhøres.