Kvindelig komiker: Skræmt efter kropshetz

Med raketfart har den kvindelige komiker Amy Schumer indtaget verdens største comedy-scener med sine sjove jokes, beskidte humor og sin spiddende satiriske tilgang.

Men bag det store succes-smil kæmper den 34-årige skuespillerinde og komik-komet med at håndtere omverdenens konstante snak om hendes vægt. Faktisk har de hårde ord været så slemme for Schumer, at hun har været skræmt over at skulle optræde.

- Nogle aftener har jeg slet ikke haft lyst til at gå på scenen, fordi jeg ikke har kunnet finde noget at være tilpas i. Jeg kan ikke optræde som den bedste udgave af mig selv, hvis ikke jeg føler mig selvsikker, sagde "Trainwreck"-skuespillerinden åbenhjertigt i fredagens udgave af The Today Show.

- Det er meget følelsesladet for mig. Det har været en kamp for mig hele livet, og det er kun blevet forstærket af at være en del af underholdningsbranchen. Nogle gange har jeg bare haft lyst til at kaste håndklædet i ringen og helt opgive at lave standup nogle aftener, fortalte den Emmy-vindende "Inside Amy Schumer"-stjerne.

Schumer har tidligere langet ud efter Hollywoods åleslanke kropsideal og understreget, at hun ikke vil defineres af sin vægt.

- Jeg har selv ret til at sige, om jeg er smuk. Det skal andre ikke bestemme, jeg definerer mig selv. Jeg er ikke min vægt - jeg er mig selv, sagde Schumer på kvindekonferencen Gloria Awards and Gala tilbage i maj.

I øjeblikket arbejder Schumer på et manuskript sammen med, hvad hun kalder sin "komiske soulmate", den Oscar-vindende filmdarling Jennifer Lawrence.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip