Kvindelig lærer, der havde telefonsex og kyssede med lesbisk elev, er endt bag tremmer

Den 40-årige engelske lærer, Helen Carter, skal 12 måneder i fængsel, efter hun startede et seksuelt forhold med en af sine elever, som netop havde fortalt, at hun var lesbisk. Det skriver Daily Mail.

Det var, mens den lesbiske Helen Carter arbejdede på Bromfords School i Wickford Essex, at det upassende forhold mellem lærer og elev tog form. Den dømte lærer opfordrede den lesbiske elev til at sende billeder af sig selv med bare bryster og skrive frække beskeder på både telefonen og computeren. Helen Carter sendte også sexbeskeder til eleven, hvori læreren opmuntrede eleven til at onanere.

Læs også: Denne mandlige lærer voldtog sin 13-årige elev - og det er ikke engang det værste

Forholdet udviklede sig til, at lærer og elev mødtes uden for skolen, hvor de blandt andet kyssede og lå nøgne med hinanden.

Det var elevens familie, der blev mistænksomme og tjekkede hendes computer, hvor de fandt de upassende beskeder og billeder.

I retten indrømmede Helen Carter fire forhold omhandlende seksuel aktivitet med et barn af en person i en tillidsstilling og et forhold omkring uanstændige billeder af et barn. Retten i Basildon idømte Helen Carter 12 måneders fængsel, og hun skal betale 100 britiske pund svarende til 1000 danske kroner til offeret.  

 

Dagens Gossip