Kvindemagasin vil slå et slag for rummeligheden: Chefredaktør poserer med hår under armene og silikonebryster

Vi er ikke nær så åbensindede og venlige over for hinanden, som vi kan og bør være. Det mener kvindemagasinet Femina, som i dag har skudt en kampagne i gang, der skal øge vores accept af, og forståelse for, menneskers forskelligheder.

Feminas chefredaktør Camilla Kjems går forrest med budskabet, og hun har i dag publiceret en række billeder af sig selv med hår under armene og implantater i brysterne. Hertil skriver hun, at en kvinde er allersmukkest, når hun hviler i sig selv og sin krop - uanset hvordan den krop ser ud.

- Efter jeg havde født og ammet tre børn, var mine bryster … ikke-eksisterende. Tøjet hang på mig, og jeg følte mig ikke tilpas i min krop. Så jeg valgte at få brystimplantater – en beslutning, jeg ikke er flov over og ikke har fortrudt et sekund. Jeg har fået min figur tilbage, skriver chefredaktøren på femina.dk.

- Men jeg er også en gammel bornholmerhippie, der står fast på retten til naturlighed og kvindelig kropsbehåring. Verden er ikke så sort-hvid, og alt behøver ikke være enten-eller, for og imod! Jeg orker ikke at skulle passe ind i nogle kasser.- Lad os nu give os selv og hinanden fri til at være dem, vi er, og gøre det, der gør os glade.

Kampagnen har allerede fået en del positiv opmærksomhed på Facebook, hvor flere kvinder roser budskabet og Camilla Kjems modige billeder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Så er det i dag, at vores kampagne #100procentmig for alvor går i luften.På FEMINA tror vi inderligt på rummeligheden...

Posted by FEMINA on 9. april 2015

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip