Kvinden til højre er kun 4 uger længere henne i sin graviditet end veninden til venstre

- Vi bærer alle vores børn forskelligt.

Sådan lyder det fra fitness-modellen Chontel Duncan. Et billede af hendes gravide mave er gået viralt. Mest af alt fordi, man nærmest ikke kan se, at der kun er en måned til, at hun skal føde. Det skriver blandt andre The Sun.

Modellen har tidligere været finalist i Miss Universe-konkurrencen og arbejder nu som fitness-instruktør i Queensland i Australien. Billedet med sin veninde blev taget, da Chontel Duncan var 21 uger henne, mens hendes veninde var 25 uger inde i graviditeten. 

- Hver kvinde bærer forskelligt og det betyder under ingen omstændigheder, at den ene gør noget forkert eller usundt, lyder det fra modellen.

Til et andet Facebook-billede af sin gravide mave stiller hun det retoriske spørgsmål, om man ville møde op til et marathon, uden at have trænet på forhånd. Det ville de færreste vist.

- Jeg træner til mit maraton ved at føle mig stærk, sund, i form og mentalt forberedt. Alle disse ting mener jeg vil hjælpe med at give mig selvtilliden til at føde for første gang, lyder det fra hende.

Læs også: Gravid kvinde kigger væk fra skærmen til scanning, men får et chok, da lægen giver hende denne besked 

På det seneste graviditetsbillede, som hun delte i onsdags, er maven bare en lille fodbold.

- Kun 28 dage endnu, skriver Chontel Duncan til billedet.

BUMP UPDATE 36 weeks... only 28 days to go Boy do I feel pregnant, this tummy is massive, heavy, makes sitting up...

Posted by Chontel on Wednesday, March 2, 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip