Kvinder afslører de mest vanvittige ting, deres svigermødre har sagt

En bruger på Reddit har spurgt forummets kvinder, hvad der er de mest vanvittige ting, de har hørt fra deres svigermødre. 

Det er der kommet en hel del sjove, spøjse, skæve og direkte surrealistiske svar ud af.

Læs et udpluk af dem nedenfor. 

“Min tidligere svigermor troede, at kun ekstremt liderlige kvinder brugte tamponer, og at tamponer kunne give en for meget lyst til sex, så det var bedst, at man undgik dem, så man ikke fik for meget lyst på upassende tidspunkter. Hun var forfærdet over, at jeg gik i supermarkedet med hendes søster og købte tamponer,” skriver Fluingcatpotato.

“Jeg sagde ordet ‘lesbisk’ i en samtale foran min tidligere svigermor og min dengang to-årige datter. Svigermor flippede ud og råbte, at jeg ville gøre mit barn homoseksuelt, hvis jeg sagde det for mange gange foran hende,” skriver Angelbyday, som også havde en anden spøjs oplevelse:

“Min eks-svigermor sagde til mig, at I Guds øjne var hver menstruation, jeg fik, lige så slemt som at få en abort.”

Læs også: Dette skal svigermor blande sig helt uden om 

“Hun postede en motionsvideo på facebook, taggede mig og sin datter i den og skrev ‘Nu har I ingen undskyldning’ under den,” skriver menaRN.

“Min svigermor stjal en stak af vores bryllupsinvitationer og sendte dem til sine venner, som vi ikke ville invitere. Vi ønskede et lille, intimt bryllup med mennesker, vi kendte og elskede. Jeg kendte knap nok en sjæl der, skriver Hochizo.

“Mit favoriteksempel var, da vi besøgte et holocaust-museeum, hvor der var en udstilling om Nazi-propaganda i kunsten. Da vi kom ud, spurgte en af museets ansatte, hvad vi syntes om udstillingen. Min svigermor sagde ‘Det var ikke rigtig min kop te. For deprimerende, og jeg synes, der var for meget om Hitler,” skriver EusociallyAwkward.

“Min svigermor skrev et brev til sin søn, ugen før vi skulle giftes, hvor hun sagde, at han skulle tænke grundigt over, hvad han havde gang i. Fordi han skulle være sikker på, at han giftede sig med en, han elskede og stolede på (Vi havde været sammen i seks år på det tidspunkt!),” skriver DD211205.

Læs også: Disse børns usynlige venner vil skræmme livet af dig

“‘Han finder sikkert en sød japansk pige at gifte sig med’ Sagt til mig samme aften, som han tog af sted på en to måneder lang research tur til Japan, tre efter vores fireårsdag,” skriver Plasticcastle.

“‘Du er ligesom en ko! Muuuuuhhh….,’ sagde hun, mens jeg ammede vores nye baby,” skriver AislinKageno.

“På min bryllupsdag sagde hun, at jeg var smuk. Men ikke så smuk som hendes datter,” skriver Keepitgeneric.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip