Kvinder: Denne app kan stoppe dine kærestesorger på 30 dage

I flere år har der været masser af muligheder for at finde kærligheden på mobiltelefonen med hjælp fra Tinder og andre dating-apps.

Derimod har du skulle kigge langt efter programmer til smartphonen, der har kunne hjælpe folk med at komme på følelsesmæssig ret køl efter et forlist kæresteforhold. 

En ny app kan eftersigende være med til at hjælpe et knust hjerte med at blive helt igen.

Applikationen hedder Rx Breakup og består af en 30 dages guide til at komme af med kærestesorgerne, og hver dag vil app'en stille brugeren forskellige opgaver og komme med kløgtige sætninger om livets kompleksitet.

Bag programmet finder man to vidt forskellige kvinder – make-up artisten Jeanine Lobell og parterapeuten Jane Reardon.

Læs også: Ti råd, der heler dit hjerte: Sådan kommer du dig over et kærestebrud

Tanken bag programmet til mobiltelefon er, at det kan svært at finde en at tale med, når man blev sendt helt ned i kulkælderen med et knust hjerte.

Ifølge engelske Metro vil den nye app hver dag komme med en udfordring, der skal være med til at bearbejde følelserne hos brugeren.

I beskrivelserne af Rx Breakup står der endvidere, at programmet dagligt kan forklare, hvad der sådan ret psykologisk foregår oppe i hovedet på brugeren.

En typisk dagsudfordring fra app'en kan være en skriveøvelse, og derudover arbejder udviklerne for tiden med at skabe en funktion, der tillader brugerne at komme i kontakt med andre knuste hjerter, så man i fællesskab kan sætte ord på de sårede følelser.

- I dag foregår alt med vores telefoner, så hvorfor ikke også det her, lyder det spørgende fra en af kvinderne bag den nye app.
 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip