Kvinder - det siger dit undertøj om dig

En kvinde og hendes undertøj er en hemmelighed, som hun deler med sig selv, fortæller Elite Daily.

Hendes valg af undertøj siger ikke kun noget om hendes stil, men også om hun foretrækker komfort fremfor eller sexet, eller satin fremfor bomuld. 

Så hvad siger kvinders undertøj egentlig om deres personlighed?

Boxershorts/skovtrusse.

Du er en sporty pige med en god røv. Din stil er ligetil og let. Folk regner med dig, og forvente, at du kan lede. Du er innovativ og karismatisk, men du er også social og venlig. Du arbejder hårdt, og du sætter komfort højt, så du altid kan være foran. Du har alligevel ikke tid til at shoppe sexet lingeri.

Tangatrussen.

Du er alfa-kvinden. Ingen tvivl om det. Du finder dig ikke i noget og kan være ret intimiderende. Du er den, som veninderne kommer til for råd og den, som de helst vil feste med. Du har ben i næsen i dine forhold, og er ikke bange for sige din mening.

Bikinitrussen.

Du er til rene linjer, men vil også have det komfortabelt i dit 9-17 job. Du vil hellere ligge på sofaen og stene serier, end udfærdige en lang rapport for chefen. Du vil danse rundt på festivaler og ikke til sladder på jobbet. Nogle kalder dig doven, men det er helt forkert. Du værdsætter at leve livet, og intet skal holde dig tilbage.

Mormortrussen/maxitrussen.

Der er to ting ved dig, som gør folk kan lide og synes du er sej. Du kan lide det komfortabelt, og du går ikke en skid op i, hvad andre synes om dit undertøj. Du har små skævheder, og du er cool med det. Desværre viser dit valg af undertøj også, at du nok ikke får en tur i høet ofte (desværre) og bestemt ikke er til stramme bukser. Du er typen, som foretrækker en date med sofaen i stedet for en mand. 

G-strengen.

Du er en fræk pige, og er ikke bange for at vise det. Du er seksuelt frigjort, og retter kun ind efter dine egne kommandoer. Du nyder at have mændenes opmærksomhed, og har det komfortabelt i deres selskab. Du er ofte festens midtpunkt og er aldrig bleg for at tage endnu et shot. Du har det ikke godt med grænser, for du vil jo bare have det sjovt.

Hipster/hotpants.

Du er en afslappet pige med tankerne alle steder. Du er stille og genert, men ikke indelukket. Du holder dig nogle gange for dig selv, fordi sådan får du noget fra hånden. Du er ikke desperat efter at få nye venner, men er loyal til dine få bedste venner. 

Commando/nøgenhed

Det er godt, når det er varmt, og så er det også godt for helbredet. Du er en ligetil-pige, som ikke har tid til at bekymre sig om noget, så tilgyldigt som undertøj. Du er en problemknuser, som hellere vil ligge i solen i i stedet for at stå indefor og folde tøj. Du lever med passion og folk beundrer din positive energi. Piger vil være dig. Fyre vil være sammen med dig. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip