Kvinder og mænd barberer sig forud for sommerferien

Elo Christoffersen

11 år siden

|

08/05/2013

Dagens topnyheder

De ekstra kilo og håret på benene har gennem flere måneder været pakket væk under jeans, striktrøjer og vinterjakker. Men nu nærmer sommeren og dermed sommerferien sig med hastige skridt.

Og knap hver anden dansker (47 procent) forbereder sig tilsyneladende fysisk til at hoppe i shorts, toppe og bikini på årets sommerferie. Specielt kvinderne går op i at tage sig godt ud til årets sommerferie. Seks ud af ti (59 procent) barberer sig, inden bikinisæsonen for alvor går i gang. Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com.

Hårpragten tæmmes inden bikinisæsonen

Når det kommer til de kropslige forberedelser op til sommerferien, er det øjensynligt specielt håret på både krop og hoved, der trænger til en omgang, inden solsengen ved hotelpoolen skal indtages.

Hver femte (19 procent) sørger for at vokse eller barbere ben, inden de skal vise dem frem i sommersolen. Og 19 procent slår vejen omkring frisøren. Rigtig mange sørger desuden for at tæmme håret under armene, mens hver tiende også giver ”de nedre regioner” en trimning, barbering eller voksning.

Kvinder trimmer håret, mændene trimmer musklerne

Når det gælder tæmningen af håret på kroppen, er det dog fortsat kvinderne, der primært sætter ind med barbering og voksning op til bikinisæsonen. Hver femte mand sørger dog for at lægge vejen forbi frisøren, og mange mænd motionerer desuden eller styrketræner sig vejen ned i badebukserne.