To kvinders vilde luksusferie blev fulgt af tusindvis: Pludselig sluttede deres rejse med fængsel på livstid

Skrevet af Sol Stoffregen

403 uger siden

|

03/09/2016

Dagens topnyheder

I ugevis rejste den 23-årig smykkesælger Melina Roberge og den 28-årig cafemedarbejder Isabella Legacé fra Canada fra det ene eksotiske og ekslusive sted til det andet, mens de delte billeder af luksusferien på Instagram, skriver The Telegraph. 

Deres rejse gik bl.a. til Bermuda, New York, Chile, Ecuador, Columbia, Peru og Tahiti, New Zealand og Australien, som blev fulgt af 44.000 følgere på Instagram. Ud fra deres billeder levede de to veninder det søde liv med luksushoteller, kysttogter og drinks på trods af deres daglige tilværelse som henholdsvis tjener på en cafe og smykkesælger i en Pandora-butik i Canada.


Deres ferie var fuld af sejlture i smukke omgivelser. Foto: Instagram.

Den sidste opdatering fra de to veninder kom onsdag den 28. august, hvor Isabelle Legacé skrev følgende på Instagram:

- Hvis jeg forarger dig, græd mig en flod. Så vil jeg komme med snaks og en en tømmerflåde. Jeg vil bogstavelig talt flyde ned af strømmen fra dine tårer, mens jeg spiser chips og bliver solbrændt. 


De to kvinder var også forbi ørkenen i Pisco i Peru. Foto: Instagram.

Derefter blev der pludselig stille fra de to verdenskvinder.

Det viste sig, at Isabelle og Melina, der sejlede med kysttogtskibet M/S Sea Princess fra New Zealand til Australien, fik en grim overraskelse, da de ankom til Sydney i søndags.


Undervejs besøgte Melina og Isabelle utallige smukke strande. Foto: Instagram.

Her blev de mødt af det australske grænsepoliti og deres narkohunde, som hurtigt opdagede 95 kilo kokain i de to kvinders bagage. Sammen med en 63-årig  canadisk mand, Andre Tamine, havde Isabella og Melina gemt de mange kilo stoffer.

Ifølge det australske grænsepoliti er det den største narkotikafangst, som australsk politi nogensinde har opdaget på et skib eller fly.


Isabelle Lagacé købte denne specielle halskæde, der består af cannabisblade i metal. Foto: Instagram.

Isabelle, Melina og Andre Tamine er nu sigtet for at smugle narkotika, og straframmen er op til livsvarigt fængsel. I mandags ved et grundlovsforhør blev de alle tre varetægtsfægslet uden mulighed for kaution, lyder den seneste melding fra det australske politi. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: