Kvist efter 0-2 i Bukarest: Det er lige til glemmebogen

Det danske landshold skabte ikke de store målchancer i tirsdagens 0-2-nederlag til Rumænien i årets sidste landskamp.

Anfører i Bukarest, William Kvist, kalder kampen trist, da han bliver spurgt om, hvad den kan bruges til.

- Ikke ret meget. Der er nogle unge spillere, der får debut, og det er vel det. Den skal hurtig glemmes, siger Kvist.

Danmark stillede med et meget urutineret hold i Rumænien tællende fire debutanter og mange andre med få kampe i landsholdstrøjen.

Det var derfor et noget andet hold end det, der fredag i sidste uge vandt med 3-1 i EM-kvalifikationen over Serbien.

- Jeg synes alligevel, at vi får lidt ud af det. Jeg kender selv til det fra dengang, jeg var yngre, at det er godt at komme ind og snuse til tingene på landsholdet. Der er nogle spillere, der kommer til at kende hinanden lidt bedre. Det er en hjælp til næste gang.

- Morten Olsen vil også komme til at vise os en masse videoklip til næste kamp, og så kan han fortælle os, hvad vi skal gøre bedre.

- Vi har et hold, der kan spille godt, men det kræver også, at vi er dér hver gang, fastslår William Kvist.

Landstræner Morten Olsen havde før kampen talt om, at det var vigtigt at få noget vindermentalitet ind på holdet mod rumænerne. Det så William Kvist specielt i de første 45 minutter.

- Jeg så vindermentaliteten i første halvleg, hvor hverken vi eller rumænerne fik skabt så meget. Vi så solide ud i første halvleg og fik trods alt lukket ned. Efter pausen scorer de på en lidt irriterende omstilling og et godt langskud.

Danmark er nu kommet bagud i de seneste fem kampe, og det er ikke en særlig behagelig statistik at gå på vinterpause med.

- Det er helt vildt. Det er meget voldsomt. Morten vil nok tænke over det i det næste halve år. Jeg har ikke noget svar på, hvorfor det er gået sådan. Jeg hader at komme bagud, for så bliver alting så forhastet. Det skal vi forbedre.

- Det er surt, at vi ikke kører 0-0 hjem mod Rumænien på en halvdårlig dag. Det er lidt trist, siger Kvist.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip