Kvist indrømmer: Det kører ikke i Wigan

William Kvist er henvist til bænken i Wigan, som ligger under nedrykningsstregen i The Championship - Englands næstbedste fodboldrække.

Skiftet fra VfB Stuttgart til Wigan på transfervinduets sidste dag i sommer har indtil videre ikke været en succes for midtbanespilleren, der i disse dage er samlet med landsholdet forud for kampene mod Serbien og Rumænien.

- Det er ikke gået som forventet. Hverken for mig selv eller for klubben. I sidste sæson var Wigan tæt på at rykke op i Premier League, og i denne sæson havde klubben satset meget på en oprykning.

- Derfor er det lidt tungt at ligge i bunden og rode rundt. Det er lidt øv og lidt frustrerende.

- Jeg er stadig inde i en eller anden form for integrationsfase i klubben, så jeg er sikker på, at jeg nok skal få chancen igen, og at resultaterne bliver bedre, siger Kvist.

I de seneste fire kampe er Kvist blevet forbigået til startopstillingen, selvom Wigan ikke leverer gode resultater på banen. 16 point i 17 kampe rækker til 22.-pladsen i ligaen, hvor der er 24 hold.

Kvist har kun underskrevet en etårig kontrakt med Wigan, så midtbanespilleren kan i vinterens transfervindue i januar frit tale med andre interesserede klubber, hvis han har lyst.

- Jeg tænker ikke på at kigge på andre klubber til vinter. Jeg koncentrerer mig om at få tingene til at køre i Wigan, og det fylder rigeligt for tiden, siger Kvist.

Fredag gælder det Serbien i Beograd i EM-kvalifikationen. Fire dage senere spiller Danmark i Bukarest i en testkamp mod rumænerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip