Kvist: Nyttesløst at mødes med DBU lige nu

William Kvist mener, det er nyttesløst, at Spillerforeningen mødes med Dansk Boldspil-Union (DBU), så længe fodboldunionen ikke er villig til at indgå en kollektiv aftale med Spillerforeningen.

Der er ifølge DBU planlagt et møde på torsdag i næste uge. Men Spillerforeningen får ikke meget ud af et møde med DBU, som det ser ud lige nu, fortæller Kvist.

- Det, at DBU har talt med Spillerforeningen om nye møder, er ikke relevant lige nu. Spillerforeningen er klar til at holde møder med DBU 24/7. Spillerforeningen er klar til at mødes med DBU og forhandle i aften, hvis det skulle være.

- Men indtil DBU er klar til at indgå i forhandlinger med os om indgåelse af en kollektiv aftale, som indgås mellem Spillerforeningen og DBU, er det nytteløst at mødes, skriver Kvist i en mail til Ritzau.

Spørgsmål: Er det korrekt, når DBU melder ud, at Spillerforeningen forvrænger sandheden eller ligefrem lyver?

- Vi spillere er blevet fuldt informeret af Spillerforeningen i hele forløbet. Og alle de informationer, vi har fået fra vores forhandlere, har hidtil vist sig at være korrekte, svarer Kvist.

Spørgsmål: DBU fortæller, at der er blevet forhandlet kollektive aftaler. Er det rigtigt? I så fald hvordan gik de forhandlinger set med jeres øjne?

- Det er ikke korrekt, at der er blevet forhandlet om kollektive aftaler. DBU's folk meddelte i går, at de ikke havde mandat til at forhandle om en aftale mellem DBU og Spillerforeningen.

- Derfor blev forhandlinger selvklart end ikke startet op, forklarer Kvist.

Wigan-spilleren har ingen kommentarer til, om spillerne er villige til at stille op til de kommende landskampe mod USA og Frankrig senere i marts.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip