Kvist på Wigans bænk: Morten Olsen er forundret

William Kvist er i øjeblikket kun på bænken i Wigan, som er placeret under nedrykningsstregen i den næstbedste engelske fodboldrække.

Kvist er ikke startet inde i de seneste fire kampe. I weekenden blev det kun til 20 minutter i 1-3-nederlaget ude til Bolton.

Kvists situation forstår landstræner Morten Olsen ikke noget af. På landsholdet er Kvist sikker mand på den centrale midtbane, og i Daniel Aggers skadefravær er han anfører i fredagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien i Beograd.

- Det interesserer mig ikke, at William af en eller anden grund ikke spiller så meget, som vi havde håbet. Jeg undrer mig bare efter at have set de 20 minutter, han fik i den seneste kamp, hvorfor spiller han ikke fra start?

- Når jeg ser de seneste to landskampe og de 20 minutter, er det lidt uforståeligt. Jeg forstår det ikke, men jeg kan ikke blande mig i, hvad Wigans manager beslutter, siger Morten Olsen.

Wigan var inden sæsonen regnet for en oprykningskandidat, men efter 17 spillerunder er holdet placeret under nedrykningsstregen med sølle 16 point.

Kvist skiftede på sidstedagen af sommerens transfervindue fra tyske VfB Stuttgart til Wigan på en fri transfer. Danskeren har kontrakt med Wigan til sommeren 2015.

Fremtiden kan dog se lysere ud for Kvist, idet Wigan torsdag fyrede sin manager Uwe Rösler. Nu kan Kvist håbe, at den nye manager vil give ham mere spilletid.

Danmarks kamp mod Serbien begynder klokken 20.45. Tirsdag møder danskerne Rumænien i Bukarest i en testkamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip