Kvist tæt på første scoring i Stuttgarts nederlag

Skrevet af admin

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

Stuttgart med William Kvist i startopstillingen havde fredag aften muligheden for at tage et skridt fra Bundesligaens midterregion til feltet, der ligger lige under toppen, men det glippede.

På hjemmebane tabte holdet 0-2 til Borussia Mönchengladbach, som dermed konsoliderede sin position som nummer fire, der på sigt kan udløse kvalifikationskampe til Champions League.

Det skete efter scoringer på hver sin side af pausen af henholdsvis Raffael og den tidligere FC København-spiller svenske Oscar Wendt.

Han er tidligere holdkammerat til William Kvist, der kom på scoringstavlen for Danmark senest mod Norge. I Bundesligaen har han derimod stadig sit første mål til gode.

Midtbanespilleren var dog tæt på at slette nullet fredag aften. Midt i første halvleg erobrede han bolden på Borussia Mönchengladbachs banehalvdel og bragte sig i en god afslutningsposition godt 20 meter fra målet.

Men det følte skud sneg sig lige over mål i stedet for at bringe hjemmeholdet på 1-0.

Siden overtog Borussia Mönchengladbach spillet og chancerne, og udeholdets sejr var helt fortjent.

I den næstbedste tyske række kom den tidligere FC Midtjylland-spiller Ken Ilsø på scoringstavlen. Han indledte med målet til 1-0 efter 12 minutter, da Bochum sejrede 2-0 på udebane mod Bielefeld.

Det var Ken Ilsøs anden sæsontræffer. Den medvirkede til, at Bochum ligger nummer seks inden resten af spillerunden.

/ritzau/