Kynisk tyv blev ved med at stjæle fra søns grav - indtil moderen gjorde dette

Selvom det nu er syv år siden, at Joan Hollands 16-årige søn, Andrew, blev stukket ihjel, har sorgen endnu ikke lagt sig. Hver søndag besøger den sørgende mor sin søns grav med små figurer, bamser og andre ting, som hun mener, at Andrew villet have kunnet lide.

Men indtil fornyligt blev ting ved med at forsvinde fra graven. Efter lang tids frustration besluttede hun sig for at finde gravtyven. Hun købte en gps-sender, som hun syede ind i en bamse, som hun efterlod på graven. Det skriver mirror.co.uk.

Læs også: Forældre sultede spædbarn ihjel: 150 fremmede gav hende en rørende begravelse

Allerede dagen efter var der bid. Gps'en var sat til at give besked på Joan Hollands svigerdatters telefon, og familien fulgte den rute, som bamsen havde taget, helt hen til 48-årige Andrew Balshaws lejlighed.

Her fandt de flere figurer fra andre grave i skraldet, og de tilkaldte politiet, der i første omgang bad familien tage hjem. Da de nægtede, dukkede nogle betjente op og anholdt den 48-årige tyv.

- Der var små ornamenter, blomster og en krans fra en andens grav i skraldespanden. Han havde åbenbart sag til sin kæreste, at han havde købt det. Jeg har været tilbage ved kirkegården og sat flere ting på Andrews grav, jeg vil unde ringen omstændigheder lade den være bar, siger Joan Holland.

Læs også: Sådan ser sorg ud: Hans søn blev dræbt, da han legede på stranden

Andrew Balshaw har siden indrømmet, at han stjal tingene for at give dem som gave til sin kæreste.

Han blev idømt 12 måneders fængsel for tyveriet.

 

Dagens Gossip