Kyrie Irving ude af NBA-finaleserie

06/06/2015 11:42

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Et brud på den venstre knæskal sætter Cleveland Cavaliers Kyrie Irving ud af spillet i de resterende NBA-finalekampe mod Golden State Warriors.

Irving pådrog sig skaden i det første finaleopgør, og en MRI-skanning har vist, at han skal opereres og først forventes at være spilleklar igen om tre-fire måneder.

Kyrie Irving er en vigtig spiller for Cleveland, men han har trukket med flere skader i en periode, og holdets absolutte stjernespiller LeBron James har fortsat mod på tilværelsen.

- Jeg er ikke afskrækket. Jeg forstår situationen, vi befinder os i, men jeg holder modet oppe for mit hold uanset, hvem der er klar til at spille, siger LeBron James til AFP.

Cleveland Cavaliers træner, David Blatt, er på linje med sin stjernespiller.

- Vores primære bekymring er Kyries tilstand. Det er det vigtige. Alle kampe er som en ny dag, og hvis vi er nødt til at tilpasse os, så vil vi gøre det, siger Blatt.

Cleveland Cavaliers måtte se sig besejret af Golden State Warriors med 108-100 i overtiden af det første finaleopgør.

Dermed fører Golden State 1-0 i serien, der spilles over syv kampe. Holdet har også fordel af hjemmebane i næste opgør, der spilles i Oakland. Derefter afvikles de to næste kampe i Cleveland.

/ritzau/