LA Lakers-stjerne Kobe Bryant er ude resten af sæsonen

Det amerikanske basketballhold Los Angeles Lakers må undvære en af sine stjernespillere resten af sæsonen, skriver Reuters.

Kobe Bryant, der er nummer tre på alle tiders topscorerliste i NBA-ligaen, er onsdag blevet opereret i sin højre skulder, efter at skulderens styresene blev ødelagt i sidste uge, da Lakers mødte New Orleans Pelicans.

Ifølge LA Lakers betyder skaden og den efterfølgende to timer lange operation, at 36-årige Kobe Bryant er ude i ni måneder.

- Jeg forventer, at Kobe Bryant vil komme sig fuldstændig over operationen, og hvis alt går godt, bør han blive klar til næste sæsonstart, siger læge Neal ElAttrache, der stod for operationen, ifølge Reuters.

Den kriseramte storklub er dermed løbet ind i endnu en forhindring i denne sæson, hvor det helt store spørgsmål er, om Los Angeles Lakers når slutspillet i den nordamerikanske liga, NBA.

LA Lakers har blot misset seks slutspil siden 1947.

Det stjernespækkede hold har i den nuværende sæson ikke kunnet leve op til forventningerne og har i stedet indkasseret nederlag på stribe.

Kobe Bryant er en af holdets helt store stjerner og er en af NBA's mest scorende spillere nogensinde.

Han er guld værd for klubben ikke mindst på grund af sin enorme reklameværdi. Klubben valgt at beholde Bryant i næste sæson, hvor han indkasserer 156 millioner kroner for at spille for de lilla- og guldklædte.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip