Lady Gaga dømmes færdig

Skrevet af Aller

|

06/09/2013

Dagens topnyheder

Popstjernen frigav skæringen »Applause« for et par uger siden og selv om der var tale om hendes første single i to år, har den fået en lunken modtagelse i det meste af verden. 

Det bedste hitlisteresultat kommer fra Frankrig, hvor »Applause« ligger som nummer tre.

I Danmark er det foreløbig blevet til en sjetteplads, mens singlen i mange andre lande er placeret i bunden af eller helt uden for top 10 - næsten alle steder overgået af Katy Perrys nye udspil »Roar«.

Denne uvante situation er guf for kritikerne, som forudser, at sangerindens næste album »ArtPop« bliver slutningen på Gagas karriere. De henviser til, at hun på det seneste har leveret en række »krampagtige PR-stunts«, som burde være unødvendige, hvis der var tyngde i musikken.

Alt dette får Gaga til at gå til angreb.

»Det føles, som om folk er overraskede over, at jeg ikke allerede er færdig. Mine kritikere oplever åbenbart et vist behag, når de piller mig ned eller tror, jeg er ødelagt«, siger sangerinden til den britiske avis The Guardian og fortsætter:

»De har bare ingen anelse om, hvad mit nye album rummer, så det generer mig egentlig ikke. Det er blot en interessant tendens at observere«.

Popstjernen er dog generet nok til at køre videre i samme emne:

»Det er kun lige 14 dage siden, den første single fra »ArtPop« kom, og de råber allerede »hun er færdig«, fordi jeg endnu ikke ligger på førstepladsen«, siger Gaga og tilføjer:

»Folk koncentrerer sig mindre om musikken og mere om, hvordan den klarer sig på hitlisterne, og hvordan det går ud fra et økonomisk perspektiv, men jeg er altså fløjtende ligeglad med penge«. »ArtPop« kommer på gaden den 11. november.