Lady Gaga: Jeg følte jeg var ved at dø

Den 27-årige sangerinde Lady Gaga åbner op om sin nylige kamp med depression i den nye udgave af Harper’s Bazaar.

Kunstneren indrømmer, at hun, da hun optrådte på den britiske udgave af modemagasinet sidste år følte, at hun var ved at dø.

- Jeg blev meget deprimeret hen imod slutningen af 2013. Jeg var udmattet, skræmte folk væk. Jeg kunne ikke en gang føle mig eget hjerteslag, siger hun til magasinet.

Sangerinden oplevede løgne

Årsagen til den ustabile tilstand var, at Lady Gaga følte en tung tilstand af tristhed.

- Jeg var vred, kynisk, og jeg havde en dyb tristhed, der trak mig ned som et anker, hvor end jeg gik. Jeg havde ikke lyst til at kæmpe mere, siger sangerinden.

Lady Gaga er det nye ansigt for et stort modehus i 2014. Læs mere på ELLE.dk 

Især havde sangerinden oplevet mange personer, der havde løjet over for hende.

- Jeg havde ikke lyst til at forsvare mig selv en gang mere - over for en mere person, der løj for mig.

Lady Gaga måtte finde indre energi

Vendepunktet kom nytårsaften, da hun endnu en gang vågnede op og græd. Denne gang var forskellen blot, at hun så sig selv i spejlet, og besluttede sig for at gøre noget ved det.

- Jeg følte virkelig, at jeg var ved at dø - mit lys var fuldstændig gået ud. ’Hvad end der er tilbage derinde selv bare et let molekyle, skal du finde det, og fordoble det. Det bliver du nødt til for din skyld. Det bliver du nødt til for din musik. Det bliver du nødt til for dine fans og din familie’, siger Lady Gaga.

Lady Gaga samarbejder med H&M. Læs hvorfor på ELLE.dk 

Sangerinden, hvis rigtige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, slår dog fast, at lidelsen ikke har fjernet hendes talent, men at den blot har gjort det sværere at finde det.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip