Lady Gaga: Min mor vil planlægge mit bryllup

Siden Lady Gaga sidste år blev forlovet med sin kæreste, Taylor Kinney, har der været flere spekulationer om, hvilket slags bryllup den 29-årige sangerinde mon ville holde.

Nu afslører "Born This Way"-sangfuglen dog, at det langt fra kun er hende selv, der kommer til at bestemme, hvordan den store dag skal forløbe.

Ifølge Daily Mail fortæller Lady Gaga i et interview på den digitale radiokanal iHeartRadio, at hendes italienske familie er en stor del af forberedelserne til brylluppet.

- Jeg tror, at hvis jeg ikke lod min mor og resten af kvinderne i min familie være en del af planlægningen af mit bryllup, så ville de slå mig ihjel, fortæller sangerinden til iHeartRadio ifølge Daily Mail.

På trods af at Lady Gaga gennem årene ofte er blevet set iklædt opsigtsvækkende kjoler på den røde løber, fortæller sangerinden, at det forestående bryllup hverken vil blive prangende eller sensationelt.

Brylluppet vil nemlig blive holdt på en stille og rolig facon.

- Vi planlægger ikke at holde et bryllup, der bliver værd at skrive om, siger Lady Gaga ifølge Daily Mail til iHeartRadio.

Taylor Kinney har dannet par med Lady Gaga, med det borgerlige navn Stefani Joanne Angelia Germanotta, siden juli 2011. Parret har endnu ikke afsløret den endelige dato for, hvornår deres bryllup vil blive holdt.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip