Lady Gaga under anklage i Rusland

Vitaly Milonov har anmodet den øverste russiske anklagemyndighed om at iværksætte en efterforskning af hele det forløb, der ledte op til udstedelsen af Gagas visum i december sidste år.

Sangerinden gav koncert i Sct. Petersborg som led i sin »Born This Way Ball«-verdensturné og Milonov påpeger, at hun skulle have haft arbejdstilladelse i stedet for blot at blive lukket ind i landet på et turistvisum.

Den stærkt højreorienterede politiker rejste i forsommeren tilsvarende anklager mod Madonna og fik iværksat en lignende undersøgelse.

Milonov er medlem af den lovgivende forsamling i Sct. Petersborg og en af nøglepersonerne bag den lov mod homoseksuel propaganda, der i øjeblikket truer med at udløse international boykot af vinter-OL i Rusland. Han er angiveligt voldsomt fortørnet over Madonna og Gagas åbenlyse opbakning til de russiske homoseksuelle.

Chefanklagerens kontor bekræfter, at begge sangerinders visa sidste sommer var af den type, der forbyder den rejsende enhver form for arbejde under opholdet i Rusland.

 

Dagens Gossip