Lady Gaga var helt flad

Sangerinden Lady Gaga, som har solgt millioner af album, har ikke hele tiden haft styrtende med penge.

Faktisk indrømmer stjernen, at hun i begyndelsen af sin karriere praktisk talt var konkurs. Da hun spillede sin "Monster's Ball"-tour i 2009, havde sangerinden nemlig ikke en krone tilbage på sin konto.

- Jeg havde tre millioner dollar stående på min bankkonto, og jeg brugte dem alle sammen på mit sceneshow. Så jeg var konkurs under koncerterne, lyder det fra sangerinden i dokumentaren "Who The F**k is Arthur Fogel?", som handler om Live Nation-chefen Arthur Fogel, ifølge Female Først.

Det var netop Arthur Fogel, Gaga havde brug for at imponere for at komme videre med sin karriere. Det skete da også, og Fogel kontaktede selv sangerinden for at fortælle hende, at Live Nation gerne ville arbejde sammen med hende. 

- Og så fik han Live Nation til at skrive en check på 40 millioner dollar til mig. Det ændrede mit og min families liv, husker sangerinden.

Gagas "Monster's Ball"-turné skulle promovere hendes andet album "The Fame Monster" og havde blandt andet hits som "Poker Face" og "Just Dance" på sætlisten.

Live Nation arrangerer koncerter og events og repræsenterer over 250 kunstnere på verdensplan. Desuden tager selskabet sig af billetsalg og marketingløsninger.   

Newspaq

 

Dagens Gossip