Lady Gagas tis lavet til parfume

Det drejer sig nærmere bestemt om en sjat urin, sangerinden lettede sig selv for i en affaldsspand under et besøg hos TV-værten Andy Cohen. Hun var gæst i Cohens program »Watch What Happens Live« i september og gik en måned senere på Twitter med en opsigtsvækkende oplysning, de færreste dog troede på.

»Andy har fortalt mig, at de lavede parfume af mit tis fra skraldespanden i garderoben på »Watch What Happens Live« Nu er I advaret, hvis han prøver at sprøjte noget på jer«, skrev popstjernen.

I denne uge har Cohen omsider sat tingene på plads - og fortæller kollegaen Jimmy Fallon, at Gaga faktisk var ude med sandheden.

»Lady Gaga tissede i affaldsspanden. Det er en lang historie, men det gjorde hun altså. På vej hjem undskyldte Gaga og forklarede mig, at hun havde gjort det, fordi hun ikke kunne finde badeværelset«, beretter Cohen og fortsætter: »Hun er altså superstjerne. Hun er Lady Gaga og kan efter min mening tisse, hvor hun vil. Jeg sagde til vores produktionsassistenter, at de gerne måtte foretage sig noget med Gagas tis, eftersom det er et popkulturelt artefakt. Vi kunne jo hælde det på en flaske og sætte den et sted på settet«.

Nogen tid senere kontaktede en af Cohens assistenter sin chef og forklarede, at flaskens indhold var ved at blive giftigt. »Han fandt en opskrift på internettet, hvor man kunne lave tisset til noget andet ved at tilsætte alkohol og den slags. Han lavede det til parfume, så nu har vi det stående i en køn flakon. Det er måske nok lidt ulækkert, men i mine øjne er det en kuturgenstand og bliver helt sikkert noget værd«, slutter TV-værten.

 

Dagens Gossip