Læge dræber sin kone på bryllupsnatten

Det er åbentbart ikke altid så yndigt at følges ad. Alligevel regnede de fleste med, at det amerikanske par, sygeplejerske Kelly Ecker og læge George Scott Samson, skulle leve længere i ægteskabet end blot nogle timer.

I lørdags blev parret gift i Terre Haute, Indiana. Men allerede på deres bryllupsnat sluttede både ægteskabet og livet for dem begge.

George Scott Samson skød først sin brud, derefter sig selv i deres hjem kun få timer efter at de gav hinanden deres løfter om at leve i medgang og modgang.

Det skriver myfox8.com.

Bryllupsgæster fortæller til politiet, at der havde været en del spændinger mellem brudeparret på bryllupsdagen. De havde ikke talt sammen under receptionen efter vielsen.

Efter receptionen var parret værter ved en stor fest ved deres hjem. Kort efter de sidste gæster var taget hjem, modtager alarmcentralen det første opkald klokken 01.25 fra bruden. Hun er kun i stand til at give en adresse, inden opkaldet afbrydes.

Læs også: Brudgom dræbt på vej hjem fra bryllup

Få sekunder efter får Kelly Ecker ringet alarmcentralen op igen og når denne gang at sige, at han (hendes mand) er ved at slå livet ud af hende og at han har en pistol, inden opkaldet igen afbrydes.

Ved det sidste opkald klokken 01.27 kan alarmcentralen høre, at situationen er eskaleret, da Kelly Eckers stemme lyder endnu mere desperat og som en kvinde i nød. Hun siger “Oh my God” hvorefter man hører skud blive affyret.

Da politiet ankommer er gommen stadig i huset sammen med en mandelig og kvindelig ældre slægtning og ikke mindst brudens 10-årige søn.

Politiet omringede omgående huset og sørgede for, at de tre slægtninge kom hurtigst muligt ud af huset og væk fra George Scott Samson, der havde hentet mere ammunition efter at have dræbt sin kone.

De tre slægtninge kommer uskadte i sikkerhed og politiet sætter et robotstyret kamera ind i huset for at lokalisere George Scott Samson, der umiddelbart ikke responderer politiet. Kameraet viser et skudsår, og politiet finder ham død.

Her kan du se nyhedsudsendelsen om det tragiske bryllupsdrab. 

 

Dagens Gossip