Lægerne overså Charlottes graviditet i 11 uger: Troede hun havde en svulst

I Charlotte Barkaways hjem i Vojens er huset fyldt af liv: Hun er mor til Thor på 11 og Loke på tre. Men særligt Lokes ankomst til verden var en overraskelse.

I 2010 gik Charlotte Barkaway til læge med voldsomme smerter i underlivet. Hun havde ikke fået sin menstruation, men var overbevist om, at hun ikke var gravid.

- Jeg var på p-piller, men tog alligevel graviditetstests, hvis nu… Jeg tog tre-fire stykker, der alle var negative. Jeg kunne ikke være gravid, fortæller hun til Dagens.dk.

Læs også: Rebecca skulle have fjernet æggestokke, men så sker det utænkelige

Lægen følte hende på maven og mærkede noget, han mente kunne være en cyste eller svulst ved æggestokken. Charlotte Barkaway blev derfor scannet indvendigt, men man fandt intet.

- Vi blev enige om, at gravid var jeg i hvert fald ikke. Så jeg blev sendt hjem, og de sagde, at jeg skulle komme tilbage, hvis smerterne blev ved, siger hun.

Imens fløj tankerne rundt i hovedet på Charlotte. Flere kvinder i hendes familie har haft livmoderhalskræft.

- Jeg tænkte, at hvis det var sådan noget, skulle hele lortet bare fjernes. Jeg skulle ikke ligge i nogen risikozone, jeg har også en større dreng at tænke på, siger hun.

Læs også: Video: Denne lille pige blev smidt ud af restaurant på grund af sit ansigt

Selvom hun var overbevist om, at hun ikke kunne være gravid, tog hun alligevel endnu en graviditetstest. Denne gang var den positiv.

- Lægerne kunne ikke forklare det. Det var en fuldstændig normal graviditet, og han lå helt, som han skulle, fortæller Charlotte Barkaway.

Hun mener dog, at det kan være p-pillerne, der har forstyrret hormonbalancen, så graviditeten ikke kunne ses på de mange tests.

Læs også: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

Charlotte og hendes daværende kæreste fik at vide, at hun var gravid i 11. uge.

- Det var lidt af et chok. Vi havde ikke planer om at skulle have et barn lige foreløbig. Vi havde snakket om måske et halvt til et helt år ude i fremtiden, siger hun.

Resten af graviditeten forløb helt normalt med kvalme og de gener, som de fleste gravide løber ind i.

Loke kom sund og rask til verden, og selvom hans ankomst ikke var planlagt, var Charlotte lykkelig.

- Det var en overraskelse, men en positiv overraskelse, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip