Lægerne sagde, at deres ufødte søn kunne leve 3 minutter, men han ender med at overraskede alle

Da Sharron Swales var halvvejs i sin graviditet, kom lægerne med en tragisk nyhed. Hendes lille søn var stoppet med at vokse, og de kunne konstatere, at han havde Edwards syndrom, fortæller Mirror.

Edwards syndrom er en medfødt sygdom, hvor kroppen er underudviklet og barnet kan lide af svære misdannelser. Hovedparten af børn med Edwards syndrom bliver ikke ældre end en uge. 

Men Sharron og hendes mand Shane, var ikke i tvivl. Lille Alfie skulle have en chance i verden. 

Læs også: Ung fyr med Downs syndrom åbner pakke han har ventet uger på - hans reaktion er inspirerende

- Vi vidste ikke, hvordan han ville have det, når han blev født. Men vi ville give ham chancen - enhver forældre ville have gjort det,- siger hun. 

Doktorne fortalte det fortvivlede par, at Alfie højst sandsynligt kun ville leve nogle minutter når han blev født, og de blev spurgt om de ville have en abort.

- Det er det hårdeste, som vi nogensinde har været igennem. Det var så forfærdeligt, at han holdte op med at vokse efter 20 uger. Jeg græd nonstop i en uge,- fortæller Sharron. 

Læs også: Kvinde dør i 11 minutter under fødsel - da hun vågner aner hun ikke, at hun har været gravid

Hun gik til skanning hver uge, og hun kunne se hans lille hjerte slå og han bevægede sig. Det var det afgørende for Sharron. Alfie skal leve. 

Alfie blev født 28 uger gammel med kejsersnit på University Hospital of Wales i Cardiff, hvor han tilbragte de første to uger i kuvøse. 

Shane og Sharron fortæller, at det var en fantastisk lettelse, da han skreg for første gang. 

Læs også: Billede af skuespillers kone, som ammer på toilettet, går viralt

Alfie var en fighter. Efter 14 uger fik han lov til at komme hjem, men han skulle have ilt i otte måneder og holdte sine forældres nerver i et jerngreb, da han også havde et hul i hjertet. Men det lukkede sig utroligt nok af sig selv. 

Nu er han to år gammel og er en af de ekstremt sjældne tilfælde af børn med Edwards syndrom, som rent faktisk får en nogenlunde normal opværkst. Han skal stadig til kontrol ofte, men han næsten lige stor som andre børn og render rundt, som børn i den alder skal gøre. 

Det er dog endnu for tidligt at spå om Alfies fremtidige helbred.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip