Lægerne sagde, hendes baby ikke ville leve, men så skete der et mirakel

Alt håb virkede ude for Sarah Rodriguez, da hun stod på et toilet på et hospital i december. 

Hendes to uger gamle datter havde pådraget sig bakteriel meningitis, og den lille piges hjerne var svulmet op. Lægerne havde givet Sara Rodriguez besked om, at hendes barn ikke kunne få et normalt liv - hendes liv var slut. 

Mens Sarah Rodriguez stod på hospitalets toilet samlede hun hun sine tanker og bad til gud. I hendes bøn sagde hun, at hvis hendes spædbarn døde, ville det også være slutningen på hendes tro. 

- Jeg ved, at gud er så stor, at jeg ikke ville kunne vende ham ryggen, men jeg var i tvivl, om jeg ville kunne være ligeså hengiven som før, siger hun til theblaze.

I de efterfølgende dage, hvor Sarahs datter skulle tages ud af respirator, håbede hun på et mirakel, men lægernes ord fjernede alt håb. 

- Lægerne sagde, at det var værre, end de troede. Jeg brugte tiden efterfølgende på at klippe lidt lokker af hendes hår og tage hendes fodaftryk, siger Sarah Rodriguez. 

Beskeden til den fortvivlede mor var, at skaderne på hendes datters hjerne var så svære, at der ikke var mere at gøre for hende. 

Men da hun den lille piges livsgivende respirator blev fjernet fra hende, skete der et mirakel. Hun begyndte at trække vejret selv.

- I den første time vuggede jeg hende. Jeg læste en historie for hende, fordi jeg aldrig havde haft mulighed for det, siger Sarah Rodriguez. 

Den efterfølgende måned blev den lille puge skun stærkere og sundere, og en læge fortalte Sarah, at hendes datter grinede op i hovedet på lægevidenskaben. 

 

 

 

Dagens Gossip