Lækkersulten bjørneunge leder efter mad, men så sker det her...

En nysgerrig bjørneunge i New Jersey fik en slem forskrækkelse, da den stak snuden i noget affald forleden. Bedst som ungen troede, at den havde fundet lækkerier, blev den snydt.  

Blandt affaldet lå en velduftende kagedåse med rester, som den lille bjørn straks stak hovedet ned i. Men da den seks måneder gamle bjørn ville have hovedet op igen, sad det fast. Den utrygge situation fik bjørnen til at gå i panik. Det skriver onlinemediet NBC New York.

Læs også: Vild video: Da denne jæger kravlede op i et træ, havde han ikke forventet at kigge dette dyr i øjnene

Da forbipasserende tilfældigt nærmede sig den bange bjørn, tog den flugten op i et træ. 12 meter oppe i træet gemte den skræmte bjørn sig.

Miljøforkæmperen Larry Ragoness, som blev kaldt til stedet, fortæller, at den 13 kilo tunge bjørneunge formentlig stødte på kagedåsen i området omkring Ringwood fredag nat.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Redningsfolk spredte et net ud i tilfælde af, at bjørnen ville springe eller falde ned. En biolog fik beroliget dyret, og kort efter kravlede den fortvivlede bjørneunge ned på jorden. Her hjalp lokale brandmænd med at skære kagebeholderen af bjørnens hoved.  

Se billeder af bjørnen:

 

Dagens Gossip