Lækre og sunde konfektkugler til påske

Erstat de sædvanlige påskeæg med disse velsmagende konfektkugler.

Under chokoladeovertrækket gemmer sig en delikat kerne-daddelmasse i en fin forårsgrøn farve.

Til 12 kugler skal du bruge:

50g græskarkerner
50g pistacienødder, uden salt og uden skal + ekstra til pynt
50g mandler 100g dadler, udstenede
50g kokosolie uden smag eller smør
100g mørk chokolade

Kombinér alle ingredienser, pånær chokolade, i en foodprocessor og blend til kerne-daddelmassen er ensartet og sammenhængende.

Tril massen til kugler.

Smelt den mørke chokolade over vandbad og overtræk kuglerne.

Stil kuglerne på en tallerken beklædt med bagepapir og pynt dem med lidt grofthakkede pistacienødder.

Sæt evt. kuglerne på køl, hvor de vil størkne hurtigere.

Kuglerne kan opbevares i en lukket beholder på køl i op til en uge.

Sabine Murati er 26 år og uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip