Lærer fyret for afstraffelse: Lukkede munden på elever med tape

Blødende læber og åndenød. Det var bare nogle af konsekvenserne for de 10-årige elever i sjette klasse på en skole i Williton, England, efter deres lærerinde mandag valgte at benytte sig af alternative afstraffelsesmetoder.

27-årige Priscila Davo Ortega er anklaget for at have tapet munden sammen på børnene. Angiveligt fordi, de larmede for meget. Hun er suspenderet fra Danesfield Church of England middle school, mens efterforskningen foregår.

Det skriver Daily Mail.

- Læreren kunne ikke lide, at de fniste for højt, og bad dem være stille. Og hvis de ikke var stille, ville hun sætte tape for munden af dem, og det gjorde hun så, forklarer 38-årige Sarah Gower til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Lærerinde havde sex med elev - nu bor de sammen

Hun er en af flere forældre, der står frem og fortæller, hvad børnene har været udsat for.

Sarah Gower forklarer også, at hendes søn efterfølgende var bange for at komme i skole.

Flere af forældrene fortæller, hvordan deres børn havde forsøgt at fjerne tapen, fordi de havde problemer med at trække vejret. Priscila Davo Ortega havde blot sat tape for munden af dem igen.

Andre fortæller om udslæt og blødende sår som følge af det noget specielle forsøg på at opnå ro i klassen.

- Børnenes trivsel er af afgørende betydning for os. Der skete en hændelse under en lektion mandag. Efter hændelsen har jeg suspenderet læreren, indtil der er blevet foretaget en grundig undersøgelse, skoleinspektør Ian Bradbury til Daily Mail.

Også politiet er inddraget i sagen. Det samarbejder med det lokale undervisningsudvalg.

 

Dagens Gossip