Lærer straffer elever: Afslører, hvem der dør i "Games of Thrones"

Hvad skal man stille op, hvis ens elever ikke opfører sig pænt i timerne? Et svar på det spørgsmål har en belgisk matematiklærer regnet ud.

I et alternativt forsøg på at få sin klasses opmærksomhed har en unavngiven belgisk matematiklærer tyet til at afsløre vigtige deltaljer i elevernes yndlings tv-serie, den populære amerikanske fantasy-serie "Game of Thrones". Det skriver theguardian.com.

LÆS OGSÅ: Kvinde finder sin mor efter 27 år: Blev efterladt på Burger King som nyfødt

Velvidende, hvor glade klassen er for hit-serien, der begyndte i 2011, har læreren fortalt klassen følgende:

- Hvis der er for meget larm, skriver jeg navnene på dem, der bliver dræbt i næste sæson på tavlen. Der er nok navne til hele året, og jeg kan endda beskrive, hvordan de dør. 

Men hvordan kan den udspekulerede matematiklærer kende disse afgørende detaljer?

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg har læst alle bøgerne, har læreren fortalt klassen, som er svært utilfredse med fremgangsmåden, ifølge theguardian.com.   

Bøgerne, som er skrevet af George R.R. Martin, har tydeligvis ikke fanget elevernes opmærksomhed før end nu, hvor deres lærer presser dem.
    
For at vise alvoren har læreren allerede skrevet nogle navne på dem, der ikke overlever næste sæson, på tavlen. Det fik en elev til at lufte sin utilfredshed ved at blogge om epsioden på et fransk site "DansTonChat". 

 

Dagens Gossip