Lærer til chokeret 12-årig elev: ”Dæk dig til! Dine arme er seksuelle objekter”

12-årige Ari Waters fra Ohio i USA havde glædet sig til at feste med de andre børn på sin skole. Det skriver Littlethings.com.

Som alle andre, der skal til fest, havde Ari tænkt længe over, hvad hun mon skulle have på, og valget var til sidst faldet på en fin, gul gallakjole. En kjole som de fleste formentlig kan blive enige om passer fint til en 12-årig pige.

Det var dog en noget anden melding Ari Waters fik, da hun mødte op til skolefesten iklædt den gule kjole.

For pludselig henvendte en fortørnet, mandlig lærer sig til Ari og bad hende om at tage en jakke udover kjolen, da den var 'upassende'. Ydmyget og ulykkelig forlod Ari Waters skolefesten, og derhjemme kunne hun grædende fortælle sin mor om episoden.

Aris mor, Gina Waters blev både såret og rasende over den behandling hendes datter havde fået. Derfor opsøgte hun skolens viceinspektør for at få at vide, hvorfor hendes datters kjole skulle være upassende. Svaret var Aris arme.

- Jeg spurgte, hvad der var galt med hendes bare arme, og hun (viceinspektøren, red.) svarede bare: De er seksuelle objekter, fortæller en rystet Gina Waters.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er kjolen som ifølge Aris skole var 'upassende'. Privarfoto

Derhjemme havde Ari fortalt sin mor, at hun følte sig skamfuld og flov over sine arme på grund af den mandlige lærers kommentar.

- Det virker så langt ude, at en voksen vil sige det til en 12-årig pige med bare skuldre, mener Gina Waters.

Men da moren efterlyste en undskyldning fra skolen side, blev dette nægtet.

- Det ord (upassende) skulle aldrig have været brugt, og det skulle aldrig have været associeret med en lille piges bare arme, fortæller en skuffet og vred Gina Waters.

Siden har familien delt historien på nettet, ligesom også flere medier har taget fat på episoden som et malplaceret eksempel på kropsforskrækkelse.

De fleste steder har Ari og hendes mor fået stor opbakning fra folk, der ligeledes mener, at det var en voldsom overreaktion at forbyde en 12-årige pige at gå med bare arme.

Herunde kan du se et nyhedsindslag, som tager fat på problematikken.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip