Lærerinde siger op, efter elev stjal hendes telefon og delte nøgenbilleder

En lærerinde fra den amerikanske delstat South Carolina er blevet tvunget til at sige op, efter en elev stjal hendes telefon og delte nøgenbilleder.

Leigh Anne Arther fik stjålet sin telefon på Union Career and Technology Center lidt nord for storbyen Columbia, da hun i et frikvarter var optaget af rollen som gangvagt.

En af eleverne så sit snit og snuppede telefonen, der gemte på flere nøgenfotografier af den 33-årige lærerinde – hun havde sendt de frække billeder til sin mand i forbindelse med valentinsdag.

Den 16-årige elev sendte flere advarsler til lærerinde om, at der snart ville ske noget slemt, før han delte billederne i sms-beskeder og lagde dem ud på internettet.

- Din dommedag er på vej, sagde eleven til Leigh Anne Arther.

Læs også: Lærerinde fyret for at sende nøgenbilleder til elever på Snapchat

Ledelsen på skolen fik nys om episoden med de afklædte fotografier, og de efterlod lærerinden med to valg: 'træd selv tilbage eller vi giver dig en fyreseddel'.

Lærerinden, der  har meldt telefontyveriet til politiet, valgte selv at sige op.

Rektoren på uddannelsesinstitutionen forklarer, at de ansatte har 'ret til privatlivets fred, men hvis man ligger inde med uhensigtsmæssige oplysninger eller billeder, så skal man sørge for at holde dem privat'.

- Eleverne fik adgang til meget upassende billeder af en lærer, forklarer rektoren, David Eubanks, til den lokale presse.

Den nu arbejdsløse kvinde udtaler, at hun allerede har tilgivet den studerende for at sprede nøgenfotografierne.

- Han ved selv, hvad der rigtigt og forkert, men alligevel besluttede han sig for at stjæle mine billeder og sende dem til andre, siger Leigh Anne Arther.

En gruppe studerende på Union Career and Technology Center har startet en underskriftindsamling for at få deres lærer tilbage, og indtil videre har mere end 250 mennesker sat deres underskrift på indsamlingen.

Ifølge engelske Daily Mail er det usikkert, om den 16-årige elev bliver stillet til regnskab for at sprede nøgenbillederne.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip