Lærke Møller afløser knæskadet Grigel i EM-truppen

Playmakeren Lærke Møller slutter sig til den danske EM-trup i Debrecen hurtigst muligt, efter at det mandag stod klart, at Lotte Grigel ikke kan spille mere ved EM.

Grigel pådrog sig en tilsyneladende alvorlig knæskade under opvarmningen til mandagens kamp mod Ungarn, og hun skal nu skannes tirsdag. Det ligger dog fast, at hun ikke kommer på banen mere i turneringen.

- Vi er frygteligt kede af det på Grigels vegne. Hun har leveret en flot indsats ved mesterskabet, og det er vanvittigt ærgerligt og uheldigt, at hun blev ramt af den skade, siger landstræner Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Lærke Møller var en af de spillere, der var i spil til den sidste EM-billet ved Golden League i Norge før afrejsen til EM.

Den plads gik til Anne Mette Hansen, men nu kommer Møller altså alligevel til Ungarn.

- Lærke Møller er den naturlige erstatning på playmakerpladsen. Hun har været en del af forberedelserne og gjorde det rigtigt fint under træningssamlingen og Golden League-turneringen i november, så jeg forventer, hun let vil glide ind i spillet, siger Jan Pytlick.

Trods Grigels fravær vandt Danmark med 23-20 over Ungarn og kan spille sig i semifinalen med mindst uafgjort mod Spanien på onsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip