Læs brevet: Voldtaget pige takker MC-klub bag indsamling

21/10/2013 23:43

Ann Katrine Warren

Nyheder

Mest læste i dag

En 17-årig piges liv blev brutalt ændret for altid, da hun i august blev voldtaget under en MC-festival i Odense. Nu takker hun i et brev den MC-klub, som efterfølgende samlede ind til hende og en dusør i sagen.

Det var motorcykelklubben HDCC MC, som tog initiativ til indsamlingen til offeret for den grove voldtægt under Fyns MC Festival i Tusindårsskoven den 16. august. På Facebook-siden Bikers United mod voldtægt, som blev skabt til formålet, har pigen nu skrevet, hvor taknemmelig hun er.

LÆS OGSÅ: MC-voldtægten: Så vidne gerningsmændene?

- Jeg er utrolig taknemlig og berørt over den store indsats i alle har gjort, for at hjælpe mig igennem denne hårde tid og givet mig de bedst mulige levevilkår jeg kan få, skriver pigen i et anonymt brev.

Hun fortæller, at hun er rørt over opbakningen til hende og til andre i samme situation. MC'erne har indsamlet mere end 50.000 kroner og efter aftale med ofret og hendes familie går en tredjedel af beløbet til en dusør i sagen. KLunnen har også besluttet at gøre indsamlingen til en årlig tilbagevendende begivenhed, som skal støtte voldtægtsofre.

Pigen løfter i brevet også en smule af sløret for, hvordan hun har det her to måneder efter det grove overgreb. 

LÆS OGSÅ: Efter voldtægt: MC'ere vil lave årlig indsamling for voldtægtsofre

- Jeg har det under omstændighederne så godt, som det nok er muligt at have, men tanken om alt det i alle sammen har gjort for mig, varmer rigtig meget om mit hjerte og jeg er jer dyb taknemlig, skriver den 17-årige.

Pigen var frivillig i et madtelt på Fyns MC Festival i Tusindårsskoven den 16. august. Mellem klokken 22 og 23 blev hun overfaldet efter et toiletbesøg.

LÆS OGSÅ: Her blev 17-årig pige voldtaget til MC Festival

To mænd skubbede hende ind i et krat og proppede et stykke stof i munden på hende. Den ene holdt hende fast, mens den anden voldtog hende.

Klokken 23.10 blev hun fundet bevidstløs med bukserne nede i et krat ved en grusvej, der går tværs igennem Tusindårsskoven. Tæt på festivalpladsen og campingområdet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet har stadig ikke anholdt nogen i sagen. Henvendelser i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114. 

LÆS HELE PIGENS BREV HERUNDER: