Læs de kendtes lykønskninger til prins Henrik

Forfatter Suzanne Brøgger:

- Jeg kan kun sige, at prins Henrik er musisk, han er hjertelig og har humor. Som da jeg - inspireret af fransk kultur - udgav mine "Breve til prinsen af Mogadonien", en satire over det søvndyssende dyne-Danmark, og prinsgemalen kvitterede med et nytårskort, underskrevet "Prinsen af Mogadonien".

Adm. direktør Mark Flindt, direktør for Schæffergården Hotel- og Konferencecenter:

- Jeg har kendt prinsgemalen gennem 22 år og rejst med ham over hele verden. Han er et meget nysgerrigt, behageligt og opmærksomt menneske, som vil gøre det godt for alle - fattig som rig - tyk som tynd. Jeg er imponeret over hans intelligens og store viden. Når man er på hold med prinsgemalen i Bezzerwizzer, er man næsten altid sikker på at vinde.

Gitte Seeberg, generalsekretær for WWF Verdensnaturfonden:

- Jeg har lige været på Comodo-øerne med prinsgemalen. Som altid kan det næsten ikke blive vildt og primitivt nok. Han kan ikke komme tæt nok på varanerne, selv om alle ved, hvor farlige de er. Jeg vil også fremhæve hans evne til at behandle alle mennesker ens, uanset om det er tjeneren eller den allerøverste. Han har en fantastisk evne til at få alle mennesker til at slappe af, fordi han er så oprigtig interesseret.

Philipp Skafte-Holm, institutleder og læge:

- Prinsgemalen er altid velorienteret og oplagt i en grad, som det indimellem kan være svært at fatte, og så er han lydhør overfor tidens strømninger og de unges måde at se på tingene på. En ting, som jeg kan huske, at jeg i begyndelsen blev overrasket over, er prinsgemalens forståelse af de finere nuancer i det danske sprog. Hans sprogøre er veludviklet, og alle dobbeltbetydninger, hentydninger og underfundigheder registreres prompte, og der broderes videre i en humoristisk tone.

Prins Joachim i tv-program i anledning af fødselsdagen:

- Han er også en spasmager. Det hele skal ikke være hundrede procent stift og forudsigeligt. Kan han se sit snit til en lille overraskelse, så lader han gerne et program blive overrasket af en uventet optræden. Han kan være udklædt eller også bare lave et lille Houdini-forsvindingsnummer og så dukke op et helt andet sted.

/ritzau/

 

Dagens Gossip