Læs pilots rørende tale til passagerer: Han forstod, hvad vi alle tænkte

Det tyske flyselskab Germanwings gennemgår i disse dage en tragedie.

I onsdags mistede 150 mennesker livet, herunder én dansker, da en af selskabets piloter styrtede en Airbus 320 direkte mod en fransk bjergside.

Nu hyldes en af lavprisselskabets piloter for en tale til sine passagerer på et et fly, der skulle lette samme dag som ulykken i Frankrig.

- Der var helt stille. Men så brød hele flyet ud i klapsalver, skriver den tyske flypassager Britt Englisch på Facebook.

Læs også: Pilot var på hospitalet to uger før dødsulykke

I opslaget, der indtil videre er delt af over 300.000 mennesker, skriver flypassageren følgende:

- I går morges klokken 08.40 steg jeg med blandede følelser ombord på et Germanwings-fly fra Hamburg til Köln. Piloten bød alle passagerne personligt velkommen, hvorefter han tog ordet.

Ikke fra cockpittet, men midt i kabinen, hvor vi alle kunne se ham. Han talte om, hvordan han og resten af besætningen havde modtaget nyheden om ulykken, skriver Britt Englisch og fortsætter:

- Han fortalte, at han og resten af besætningen havde en familie, og han derfor ville gøre alt for, at alle kunne komme sikkert hjem til dem igen i aften. Der var helt stille. Men så brød hele flyet ud i klapsalver. Jeg vil gerne takke piloten. Han forstod, hvad vi alle tænkte. Han skabte  skriver Britt Englisch.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip