Læserbrev: Beskæmmende meget vand i Koldings gågader

07/11/2012 21:17

Holger Madsen

Nyheder

Mest læste i dag

Læserbrev af arkitekt Martin Peyrath,  byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Kolding, Tvedvej 127, 6000 Kolding.

Nu kommer den mørke og regnfulde tid, hvor især de handlende i midtbyen sikkert glæder sig til jul og julehandlen, som forhåbentlig kan mærkes på omsætningen.

Men jeg synes, at det er beskæmmende at gå rundt i midtbyen med de forhold der bydes vore handlende, turister og de alt for få kunder, der trods alt kommer.

Forleden dag var jeg selv nede i midtbyen i regnvejr. En vejrtype, som vi nok ser mere til i den kommende tid. Østergade var nærmest ufremkommelig på grund af vand. Det løb en sand kaskade af vand fra markiser og parasoller, og midt i gaden løb en veritabel flod af regnvand, som forsøgte at undgå at fange nedløbene.

Jeg havde ikke været så forudseende at iføre mig gummistøvler, og spejdede forgæves efter en venlig handlende, som til lejligheden havde udlejning af samme. Turen op ad Østergade og hjemturen af andre gader i midtbyen var en sand ballet gennem vandpytter. Aldrig har jeg følt mig så uvelkommen og våd om fødderne.

Er det virklig den oplevelse, som Kolding Kommune giver turister og kunderne i midtbyen?

Hvis Kolding Kommune skal give sine handlende, turister og kunder en ærlig chance, så bør den uheldige belægning omlægges hurtigst muligt. Det kan ikke nås i år, men forhåbentlig til næste år.

Ordentlige forhold for de handlende, turister og kunder i midtbyen bør have højeste prioritet.

Midtbyen behøver handling nu, inden det er for sent:

Vi modtager også gerne dit læserbrev. Skriv kort og præcist, og husk dit fulde navn og adresse. Vedhæft gerne et billede. Vi bringer alle de indlæg vi kan nå, men kan ikke garantere at alle bliver optaget på dagens.dk. Send dit læserbrev til redaktion@dagens.dk