Læserbrev: Der skal laves ny 2020-plan

I læserbrevet herunder, gør Flemming Damgaard Larsen det klart, hvorfor han synes en ny 2020-plan er vigtig, og særligt hvad han mener den bør indeholde, for at sikre Danmark i fremtiden.

 

Hullet 2020-plan kan koste arbejdspladser

De økonomiske vismænds dom over regeringens 2020 plan er hård: den har et milliardunderskud, den er hullet som en si, så der skal laves en ny. 2020-planen handler ikke kun om at få statens budget til at hænge sammen. Den handler om, at sikre holdbarheden i dansk økonomi, rammevilkårene for dansk erhvervsliv og ikke mindst danske arbejdspladser.

Da krisen ramte, var dansk økonomi meget robust. I de gode år i 00’erne brugte VK-regeringen overskuddet på de offentlige finanser på at betale af på vores udlandsgæld. Det betød, at Danmark var uden gæld til udlandet, da krisen ramte. Derfor kunne staten støtte økonomien, og renten blev holdt i ro, fordi den robuste danske økonomi betød, at Danmark var et godt land at investere i. Alt det er regeringen med sin hullede 2020-plan nu ved at sætte over styr. 

2020-planer, milliarder og reformer er abstrakte og svære at forholde sig til. Ikke desto mindre har Danmarks økonomi direkte betydning for virksomhedernes rammevilkår og for danske arbejdspladser. Vi behøver kun at se til Sydeuropa for at få syn for sagen for, hvor galt det kan gå, når staten ikke har orden i økonomien. Regeringen må lægge en ny 2020-plan frem, der sikrer orden og holdbarhed i dansk økonomi. Danske virksomheder skal have gode og stabile rammevilkår, så de kan skabe det, vi har mest brug for: arbejdspladser.

 

Flemming Damgaard Larsen, MF (V)
Valgt i Region Sjælland

www.fdl.dk

-På redaktionen er vi glade for læserbreve, og de er meget velkomne. Læserbreve kan sendes til [email protected]
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip