Læserbrev: Kendskabet til Kolding skal udbredes

Læserbrev af Christian Haugk, grupperformand (S), Vranderupvej 45, 6000 Kolding.

Socialdemokraterne har i sit budgetforslag afsat et millionbeløb til markedsføring/branding af Kolding Kommune. Vi er gennem længere tid blevet tudet ørene fulde af, hvor få der kender os udenfor kommunegrænsen. Det skal vi gøre noget ved. Heldigvis er et flertal i byrådet enige.

Vi har meget at være stolte af. Fra Brødremenighedens Christiansfeld over velfungerende centerbyer som Vamdrup og Lunderskov til de mange fantastiske tilbud der er på hylderne i Kolding.

Vi er omgivet af en fantastisk natur der byder på det meste. Koldinghus ligger som et fyrtårn der troner stolt over et topmoderne kunstmuseum som Trapholt og et kultur- og fritidsliv der bugner med gode oplevelser – alt sammen krydret med Danmarks bedste elitehåndboldhold KIF. Det skal vi i gang med at fortælle om. Både via den professionelle indsats – men også via os som borgere. Det er hjælp til selvhjælp.

Vi modtager også gerne dit læserbrev. Skriv kort og præcist, og husk dit fulde navn og adresse. Vedhæft gerne et billede. Vi bringer alle de indlæg vi kan nå, men kan ikke garantere at alle bliver optaget på dagens.dk. Send dit læserbrev til [email protected]

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip