Læserbrev: Kom ud i virkeligheden

Skrevet af Elo Christoffersen

11 år siden

|

12/06/2013

Dagens topnyheder

Kristian Kruse, byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Sdr. Havnegade 12, st.th., 6000 Kolding.

Formanden for Retsudvalget, SF’eren Karina Lorentzen, kritisere borgmester Jørn Pedersen for ikke, at gøre noget mod rockerne i Kolding.

Det er ikke blot forkert, det viser også en voldsom manglende kontakt med virkeligheden. Det åbne brev hun har sendt, bærer tydeligt præg af hun slet ikke følger med i havde der sker, i den by hun er valgt i.

Hvis hun absolut ikke vil i kontakt med Kolding, så behøver hun ikke gå længere, end til Dansk Folkepartis kontor på Christiansborg. Dansk Folkeparti har netop stillet et lovforslag, gående på, at forbyde rockere ophold bestemte steder.

Vi har også klart advaret mod den nye tatovørlov, som giver rockerne tatovørbranchen på et sølvfad, som professor Jørgen Serup fra Danmarks eneste specialklinik for tatoveringer på Bispebjerg Hospital, har udtrykt det.

Alene det, at Karina Lorentzen, som formand for Retsudvalget, sender et åbent brev uden, at have sat sig det mindste ind i tingene, er desværre et retvisende billede på hvordan denne regering opererer.

Lovforslag der påvirker vores hverdag, hastes igennem. Høringsfrister, som regeringen selv har sat op, bliver ikke overholdt. Love bliver vedtaget på må og få af politikere der gemmer sig bag Christiansborgs tykke mure, langt fra virkeligheden og den hverdag vi almindelige mennesker lever i.

Det eneste der, er i deres værktøjskasse er holdningen ”jeg alene vide”.