LAG Ringkøbing-Skjern støtter fire projekter med 900.000 kroner

- Vi har med de fire projekter igen valgt at støtte op om en række initiativer, der sigter på at skabe vækst- og udvikling i de lokalområder, de er placeret i. Projekterne støtter på den måde op om LAG’ens vision, hvor målet er at skabe en kommune, der er attraktiv og dynamisk at bosætte sig i, siger Jørgen S. Madsen, formand for LAG Ringkøbing-Skjern.

I Velling får Velling Andelsbutik 100.000 kroner til nyt indgangsparti med blandt andet en lille café. Projektets mål er at sikre butikkens fortsatte drift og udvikling.
Foreningen Faster Andelsmejeri er bevilget 250.000 kroner til istandsættelse af lokaler til to nye iværksættere, som på sigt forventes at give ca. 15 nye arbejdspladser.
I Lønborg og Vostrup er der etableret en forening, hvis formål er at etablere et fælleshus for de to nabolandsbyer. Huset skal efter planen indeholde møde- og forsamlingsfaciliteter samt en hal til idrætsformål og tænkes placeret i tilknytning til Vostrup Efterskole. LAG’ens bestyrelsen har bevilget 350.000 kroner til formålet.
Endelig er Lyne Borgerforening bevilget 200.000 kroner til et byforskønnelsesprojekt langs hovedvejen i Lyne. Gennem seks delprojekter er det hensigten at skabe beplantninger, grønne områder og mindre torvelignende arealer, som forskønner landsbyen og gør det mere indbydende for både beboere og besøgende.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip