Lahm efter comeback-sejr: Nu bliver vi endnu stærkere

Bayern Münchens comeback-sejr mod sidste sæsons finalister fra Juventus i Champions Leagues ottendedelsfinaler onsdag vil skabe et endnu stærkere bånd mellem spillerne i klubben.

Det siger anfører Philipp Lahm ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Det her vil bringe os tættere sammen på holdet. Det er den slags, der binder os sammen, siger Lahm på et pressemøde efter kampen.

De to hold måtte igennem et sandt drama, inden Bayern vandt sammenlagt 6-4 efter forlænget spilletid.

Efter 2-2 i den første kamp i Torino førte italienerne 2-0 langt inde i kampen i München onsdag og var stadig på vej videre foran med 2-1, da opgøret gik ind i dommerens tillægstid.

De tyske mestre jagter en gentagelse af deres sæson i 2013, hvor de vandt tre titler, og den jagt kan nu fortsætte.

- Det var vigtigt at se, at hele holdet gjorde alt, de kunne, for at vi skulle tilbage i kampen. Vi har brug for hele holdet i sådan en situation, hvis vi skal have succes, siger Lahm.

Bayern fører den tyske liga med to point, de er stadig med i den tyske pokalturnering, og nu er tyskerne også blandt de sidste otte i Champions League for femte år i træk.

Træner Pep Guardiola er i gang med sin sidste sæson efter tre år i Sydtyskland, og han var stolt af sine spillere efter kampen.

- At score fire gange imod et italiensk hold, det er noget af en præstation. Ovenikøbet når man er bagud 0-2, siger Guardiola ifølge Reuters.

- Det var en fantastisk kamp for alle på holdet. Vi spillede mod sidste sæsons finalister, og alle ved, de er et virkelig godt hold, siger spanieren, der fra næste sæson skal træne Manchester City i Premier League.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne i Champions League fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip