Lakers-frustrationerne vokser efter total NBA-fejlstart

Det er fortsat en af verdens største og mest berømte basketballklubber, men resultaterne på banen yder i øjeblikket ikke Los Angeles Lakers' flotte fortid retfærdighed.

Lakers har tabt alle sine fire første kampe i den nye NBA-sæson, og så dårligt er den 16-dobbelte NBA-mesterklub ikke kommet fra start siden 1957-58, da det blev til syv nederlag på stribe.

- Nej, det generer mig slet ikke, sagde holdets superstjerne Kobe Bryant ifølge nyhedsbureauet Reuters med tyk sarkasme, efter at Los Angeles Lakers senest blev pryglet med 104-127 af Golden State Warriors.

- Vi fester og jubler over det, lød det fra Bryant.

Lakers vandt senest NBA-titlen i 2010, og nedturen er ikke ny. Også i sidste sæson vaklede den falmede storklub og tabte 55 kampe - det største antal nederlag i en enkelt sæson nogensinde.

Og da holdet på papiret gik svækket ind til denne sæson, var det forventet, at californierne måtte slide hårdt for resultaterne.

Men fire nederlag i fire kampe gør alligevel ondt.

- Jeg er ikke tilfreds. Men der er ikke noget, vi kan gøre ved det nu. Vi må bare se fremad. Der er masser af plads til forbedring, men vi bevæger os i den rigtige retning, siger Kobe Bryant.

Specielt den defensive del af spillet har haltet i sæsonens første kampe, hvor Lakers i gennemsnit har ladet modstanderne lave 118 point per kamp - det dårligste snit af alle 30 NBA-hold.

- Defensivt skal vi blive hårdere, og vi skal blive bedre til at stå imod, siger Lakers-coach Byron Scott.

- Nogle gange mister vi fokus, efter at vi har scoret og begynder pludselig at slappe af, lyder det fra den utilfredse træner.

Hans spillere får en ny mulighed for at score sæsonens første sejr natten til onsdag, når Phoenix Suns kommer på besøg i Staples Center i Los Angeles.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip