Lampard: Måske kan sejren være vores vendepunkt

Manchester City var i alvorlig fare for at ryge ud af Champions League tirsdag aften, men på næsten mirakuløs vis har det engelske mesterhold en fin chance for at spille sig videre til 1/8-finalerne.

Først på aftenen udlignede CSKA i Moskva til 1-1 i overtiden mod AS Roma, inden City med to mål i slutminutterne vandt med 3-2 på hjemmebane over gruppens suveræne tophold fra Bayern München.

Dermed har City, Roma og CSKA alle fem point før den sidste spillerunde i gruppe E, hvor englænderne skal en tur til Rom.

Manchester City-stjernen Frank Lampard glæder sig over, hvordan skæbnen artede sig for det engelske mesterhold.

- Nogle gange går det op, og andre gange går det ned. Det er svært at sætte fingeren nøjagtigt på, hvorfor vi har haft problemer i Europa.

- Jeg er sikker på, at kvaliteten på holdet er god nok. Nogle gange skal der bare en lille ændring til, og jeg håber, at det var den, der kom her, siger Frank Lampard til 3+.

Manchester City var en mand i overtal mod Bayern München i 70 minutter, men tyskerne var alligevel tæt på at rejse hjem med alle tre point.

Holdets 2-1-føring holdt frem til det 85. minut, men så slog hjemmeholdets målscorer til 1-0, Sergio Agüero, til med yderligere to scoringer.

- Det føles vildt. Vi indledte kampen godt, og de var en spiller i undertal, men Bayern gjorde det alligevel svært for os.

- Vi er heldige med at have en spiller som Agüero på holdet, men jeg mener, at hele holdet fortjener kredit, siger Lampard.

Bayern München er med 12 point forlængst sikker på at avancere til 1/8-finalerne fra gruppe E.

/ritzau/

 

Dagens Gossip